1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Başkan’dan Bayram Müjdesi

Başkan’dan Bayram Müjdesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Saat 13.30’da belediye hizmet binasında başlayan bayramlaşma toplantısına Sorgun halkı yoğun ilgi gösterdi. Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ile bayramlaşan katılımcılar salondaki yerlerini aldılar. Daha sonra programa Sorgun Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ve Milletvekili Adayı Kazım Ergün de katıldı.

Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci “Seçim beyannamemizde bulunan ‘yüzme bilmeyen  kalmasın’ sloganı ile başlattığımız  Sorgun’daki yüzme havuzuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı odasında sözünü aldığımız ve buna vesile olan Sayın Vekilimiz İbrahim Ethem Sedef’e buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yüzme havuzunun bu sene içerisinde bitmiş olacağının müjdesini veriyorum. Aynı zamanda Sorgun Belediyesi olarak dur durak bilmeden ve önümüzdeki engelleri de bir bir aşarak hizmetlerimize devam etmekteyiz. Geçen bayramda, İmam Hatip, Çekerek ve Eymir yollarının alt ve üst yapılarının tamamını yapacağımızın sözünü vermiştik. Caddelerin ihalesi 42 milyon TL’ye mâl oldu. Bayramdan sonra Allah’ın izniyle ilk kazmayı vuruyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Ayrıca genel seçimlere de değinen Ekinci, “Belediyemizin projelerinin kesintisiz biçimde artarak devam edebilmesi için milletvekili adaylarımıza destek vermenizi istiyorum. Onları meclise gönderelim ki Sorgun’un çözülmeyen hiçbir sorunu kalmasın. Her birinize hayırlı bayramlar diliyorum. Sizlerle düşüncelerimi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Milletvekili adayları İbrahim Ethem Sedef ve Kazım Ergün de programda konuşma yaptılar. Ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istediler. Aynı zamanda Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci ile birlik beraberlik mesajları içerisinde Sorgun Belediyesi’nin gelecekteki projelerini destekleyeceklerinin sözünü verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan’dan Bayram Müjdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin