1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Atılan Ailesi’nin Çağrısına AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’dan Yanıt Gecikmedi

Atılan Ailesi’nin Çağrısına AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’dan Yanıt Gecikmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgatlı Atılan Ailesi üç aydır oldukça zor günler yaşıyor. Atılan Ailesi’nin Fransa’da yaşayan oğulları Mutlu Atılan, eşi ve 4 çocuğu Türkiye’ye baba ocağına aile ziyaretine gelecekleri sırada trafik kazasından dolayı mağduriyet yaşadılar. İpsala Sınır Kapısı’nda yoğunluktan kaynaklanan uzun araç kuyruklarının beklediği esnada bir Yunan vatandaşının baygınlık geçirmesi ve bunu fark etmeyen bir sürücü tarafından üzerinden araçla geçilmesi sonucu Yunan vatandaşı ağır yaralanıyor. Kazanın yaşandığı anda Mutlu Atılan’ın kazaya sebep olduğunu söyleyenlerin beyanı yüzünden Mutlu Atılan gözaltına alınıyor. Ailesi oğullarının serbest bırakılmasını beklerken, Yunan vatandaşının ölmesi sonucu tutukluluk hâli devam ediyor.

Kazanın ardından görülen mahkemelerde aracın incelenmesi ve vefat eden Yunan vatandaşına otopsi yapılmasına rağmen suçsuzluğu ispatlanan oğullarına kavuşamayan aile oldukça mağdur olduğunu bildiriyor.

Atilan Ailesi 1
Atılan Ailesi'nin Çağrısına AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan'dan Yanıt Gecikmedi 7

Atılan Ailesi Sorgun Haber’le görüşerek yetkililerden yardım beklediğini belirtti. Kalp hastası babası ve diyaliz hastası annesi bulunan Atılan’ın eşi ve 4 çocuğu da Türkiye’de Mutlu Atılan’a kavuşmak için gün sayıyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan Atılan Ailesi’nin çağrısını paylaşmamızın ardından Ak Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’dan yanıt gecikmedi. “Konuyla ilgili yetkililerle daha önce iki defa ve bugün sabah itibariyle bir kez daha Dışişleri Bakanlığımız ve Konsolosluk aracılığıyla görüşme sağladım. Konu takibimdedir” dedi.

Suleyman Sahan 2 2
Atılan Ailesi'nin Çağrısına AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan'dan Yanıt Gecikmedi 8

Gözü yaşlı Atılan Ailesi şimdi yetkililerden gelecek haberi umutla bekliyorlar.

Suleyman Sahan 2 1
Atılan Ailesi'nin Çağrısına AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan'dan Yanıt Gecikmedi 9

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Atılan Ailesi’nin Çağrısına AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’dan Yanıt Gecikmedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin