1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Akdağmadeni’nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Akdağmadeni’nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve 13 İlçe Milli Eğitim Müdürünün katılımıyla Akdağmadeni Öğretmenevi Konferans Salonunda toplantı gerçekleştirdi.

Ilce Milli Egitim Mud. 1
Akdağmadeni'nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı 7

Toplantıda Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan tarafından Akdağmadeni’ndeki eğitim öğretim süreçleri hakkında sunum yapıldı.

Sunumun ardından İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yerine getirilmesi gereken iş ve işlemlerden bahsederek gündem maddelerinden; akademik başarının her eğitim kademesinde artırılması, öğrenci kazanımlarının elde edilme süreçleri ile ölçme -değerlendirme konusunda yapılan çalışmalar, okul sporları, pansiyonlar ile taşımalı eğitim planlamaları konuları görüşülerek kararlar alındı.

Ilce Milli Egitim Mud.2
Akdağmadeni'nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı 8

Müdürlük yöneticilerinin birimleriyle ilgili yapılacak iş ve işlemlerden bahsetmesinin ardından toplantıya katılan ilçe Milli Eğitim Müdürlerinden ilçelerinde yürüttükleri projeler ve eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi alan Altınkaynak,  talep ve önerileri alarak, fikir alışverişinde bulunup emek ve gayretlerinden dolayı toplantıya katılan yöneticilere teşekkür etti.

Ilce Milli Egitim Mud. 3
Akdağmadeni'nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı 9

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Akdağmadeni’nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin