1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ak Partili Milletvekillerinden Sorgun’a Teşekkür

Ak Partili Milletvekillerinden Sorgun’a Teşekkür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs seçimlerinden sonra Ak Parti’nin TBMM’ye gönderdiği iki milletvekili bugün Sorgun’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Şakir Efendi Meydanı’nda gerçekleşen açık hava toplantısına milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti Sorgun İlçe Başkanı Mesut Kılıç, MHP İlçe Başkanı Zafer Yusuf Kutlusoy, Yeniden Refah ve Büyük Birlik Partisi ilçe temsilcileri katıldı.

İlk olarak söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Kılıç “Cumhurbaşkanımız ezici çoğunlukla oy aldı. Seçilen milletvekillerimize hayırlı olsun diliyorum. Bu necip millet ferasetini gösterdi. Cumhur İttifakı’na oy verdi. Yozgat’ımız, Türkiye’de dördüncü büyük oy oranına sahip şekilde Cumhurbaşkanımıza destek verdi. İnşallah bu desteği 28 Mayıs’ta daha güçlü olarak vereceğine inancımız tamdır” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci ise “Hep birlikte el ele beraber 28 Mayıs’ta yapılacak olacak seçimi koparmamız lazım. Bize düşen budur. Yine buradayız, yine meydanlardayız, yine sokaktayız. Cumhur İttifakı’na olan bağlılığımız ve desteğimiz tamdır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Allah’a dua ediyorum ki inşallah ezici bir oyla bu seçim sonuçlanır” dedi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan “28 Mayıs’ta Yozgat’ı Türkiye’de birinci yapmak istiyoruz. Bu sizin sayenizde olacaktır. Yaptığımız seçimlerin neticesinde büyük bir nefret söylemi var. Deprem sonrasında birer maaşlarını verdiler ya da bir tane su ikram ettiler. Bugün oy vermediler diye hepsi nefret kusuyor. Ben Hatay Defne’ye iki kez gittim. Orada Millet İttifakı’nı desteklemelerine rağmen hizmeti hiçbir zaman kesmedik. Ak Parti ailesi olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hizmet götürdüğü yerlerin hiçbirinde ayrım yapmadı, bundan sonra da yapmayacak. ” dedi. Yozgat’ın Türkiye genelinde birinci sırada oy oranına sahip olması halinde Cumhurbaşkanı’nı Yozgat’a getireceğini belirtti. “Cumhurbaşkanımız gelirken eli boş gelmez, yatırımla gelir, hizmetle gelir” dedi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül “Mazbatamızı alsak da biz 28 Mayıs’a kadar TBMM’ye gitmeyi düşünmüyoruz. Çünkü yarım kalan bir işimiz var. Biz Türkiye’mizin selameti için buradayız. Henüz amacımıza ulaşmadık. Önümüzde önemli bir süreç var. ABD’den Biden açıkladı, İngiltere’den açıkladılar. ‘Kim seçilirse onunla çalışırız’ dediler. Yani onların menfaati neredeyse orada olurlar. Türkiye’de en önemli sorun muhalefet. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 28’i akşamı çok önemli bir icraat daha yapıyor. Seçildiğimiz takdirde muhalefetten hiçbir başkan kalmıyor. Hepsi istifa ediyor. Yeniden Türkiye’nin menfaatini düşünen yeni bir muhalefetin oluşmasına önderlik edecek” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ak Partili Milletvekillerinden Sorgun’a Teşekkür
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin