1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sıla-i Rahim Gezisi’nde

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sıla-i Rahim Gezisi’nde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Federasyon Genel Başkanı Ahmet Koç öncülüğünde Yönetim Kurulu, Denetim, Disiplin, Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile birlikte Sorgun Belediyesi’nde ağırlandı. Gezi ekibi Sorgun’a geldiğinde Sormek, Karşıyaka Hilal Evi, Yenidoğan Hilal Evi ziyaretleriyle programa başladı. Üç Tepeler Sosyal Tesisleri’nde öğle yemeğinin ardından Dutluk Parkı ve Kerkenes Harabeleri’nde gezi gerçekleştirildi. Termal Kaplıcalarına uğrayan katılımcılar akşam yemeğinin ardından Sorgun Belediyesi’ne ait Köy Konağı Toplantı Salonu’nda çay ikram edilerek uğurlandı.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Gülümser Gürsu, ” Birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmek, ortak kültürel değerlerimizi paylaşmak, dayanışma ve ilçemizin tanıtımında kültürel değerlerin paylaşılması adına emsal teşkil etmektedir. Sayın Ahmet Koç başkanımız ile birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği sıla-i rahim kültür gezilerimiz aralıksız devam edecek. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Geziden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsu ayrıca ” Sıla-i rahim kültür gezimize destek veren Mamak Belediye Başkanı Sayın Murat Köse başkanımıza ve Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Köy Konağı Toplantı Salonu’nda katılımcılara hatıra olarak kupa bardak ve tişört hediye edildi. Ayrıca Türk Patent Enstitüsü tarafından tescil ettirilen Sorgun Yağlısı ikram edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yozgatlı Dernekler Federasyonu Sıla-i Rahim Gezisi’nde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin