1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Takdiri Getirdiler Geziyi Götürdüler

Takdiri Getirdiler Geziyi Götürdüler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut Ekinci’nin Takdir Belgesi alan öğrencileri geziye gönderme etkinliğinin ilk kafilesi Kapadokya’ya uğurlandı.

Çok sayıda talep gelen gezi için belirlenen kontenjan iki katına çıkarıldı ve Takdir Belgesi alan Ortaokul ve Lise öğrencilerinin tamamının geziden yararlanması sağlandı.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci yaptığı açıklamada, “Sevgili öğrenciler, sizler sene boyunca çok çalıştınız emek verdiniz hem ailenizi hem bizleri gururlandırdınız şimdi hakkınız olan tatil için bizlerde üzerimize düşeni yaparak sizlerin emeklerini ödüllendirmek istedik. Bugün ortaokul öğrencilerimizi yarın da lise öğrencilerimizi geziye yolluyoruz. Tüm senenin yorgunluğunu atabilmenizi, güzel zaman geçirmenizi diliyorum. Kapadokya gezisi sizin için hem eğlenceli hem de eğitici olacak. Güzel bir program hazırladık sizler için. Müzeler, tarihi yerler ve tabi ki eğlenceli zaman geçirmeniz için güzel bir güzergâhınız olacak. Sizlere eşlik edecek görevli abileriniz ablalarınızla güvenli bir gezi olacak. Çok eğlenin güzel anılar biriktirin. Yeni eğitim dönemi için enerjiniz ve motivasyonunuz bir sonraki senenin gezisini nereye yapmak istediğinizi de düşünmek olsun. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız her zaman yanınızda, her zaman destekçiniz olacağız. İyi yolculuklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Takdiri Getirdiler Geziyi Götürdüler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin