1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor

Sorgun Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi, korona virüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmıyor. Normalleşme sürecinde dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Sorgun Belediyesi, korona virüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmıyor. Normalleşme sürecinde dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

DSC 5250

Sorgun Belediyesi tarafından Covid-19 virüs salgını tedbir çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçe merkezindeki taksiler, taksi durakları ve toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Çalışma hakkında bilgiler veren Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, “Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın dolayısıyla, Sorgun Belediyesi olarak, hastalıkların en çok yayılma riski taşıdığı, vatandaşlarımızın ilçe merkezinde yoğun olarak kullandıkları alanlarda, taksi ve toplu taşıma araçlarında, duraklarımızda tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının olumsuz etkilenmemesi amacıyla üzerimize düşen ne varsa hassasiyetle yerine getiriyoruz. Değerli halkımızdan resmi kanallardan tedbir ve bilgilendirme amaçlı yapılan tüm ikazlara hassasiyetle uymalarını rica ediyor, kötü günleri hep birlikte geride bırakmayı diliyorum. Sorgun Belediyesi olarak, halkımızın sağlığını önemsiyor, oluşabilecek sorunlara karşı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımızla önceden müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımız için tedbir almaya devam edeceğiz. Ülkemizde ve ilçemizde tüm sağlık çalışanları, emniyet güçleri belediye çalışanları ve diğer tüm görevli ekipler vatandaşlarımızın sağlığı için var güçleriyle, büyük bir sorumluluk ve fedakârlıkla çalışıyorlar. Bu süreçte gece gündüz çalışan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Covid-19 virüs salgının bir an önce son bulmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam temenni ediyorum” dedi.

DSC 5268

DSC 5225

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin