1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Sorgun Belediyesi Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Projesine başladı

Sorgun Belediyesi Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Projesine başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sorgun Belediyesi Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Projesinde 2 adet havalandırma tankının yapımına başladı. 24 bin 100 metrekarelik alana inşa edilecek Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi iki yıl içinde tamamlandığında çöpünü dönüştüren, suyunu arıtan bir belediye olacak.

balkadi

Yozgat’ın Sorgun Belediye başkanı Erkut Ekinci, “24 bin 100 metrekarelik alana inşa edilecek Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi iki yıl içinde tamamlandığında çöpünü dönüştüren, suyunu arıtan bir belediye olacağız.” dedi.

basladi1

Başkan Ekinci yaptığı açıklamada; “Sorgun’umuzun temiz, planlı ve kimlikli bir kent olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Projemizde 2 adet havalandırma tankının yapımına başladık.

24 bin 100 metrekarelik alana inşa edilecek Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi iki yıl içinde tamamlandığında çöpünü dönüştüren, suyunu arıtan bir belediye olacağız. Gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için var gücümüzle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sorgun Belediyesi Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Projesine başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin