1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP’ den Görkemli Açılış

MHP’ den Görkemli Açılış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Seçim İletişim Merkezinin açılışını Millet Vekilleri ve çok sayıda Sorgunlunun katılımı ile yaptı.

Sorgun MHP Seçim İletişim Merkezinin açılışı MHP Yozgat Millet Vekili İ.Ethem SEDEF, MHP Kayseri Millet Vekili M.Baki ERSOY, MHP Yozgat İl Başkanı, MHP Kayseri İl Başkanı, İlçe Başkanları,  MHP Sorgun Belediye Başkan Adayı  İnşaat Mühendisi Mustafa Erkut EKİNCİ ve çok sayıda Sorgunlunun katılı ile yapıldı. MHP Seçim iletişim merkezinin açılışında konuşan Sorgun Belediye Başkan Adayı  İnşaat Mühendisi Mustafa Erkut EKİNCİ Sorgun’da 20 yıldır hiç bir değişikliğin olmadığını, Sorgun’un kimsesiz bırakıldığını, kendisinin ve ekibinin Sorgun’ un Makus Talihini değiştirmek istediğini, Sorgun’ un bir çok sorun ve sıkıntısının olduğunu bu sorun ve sıkıntıların hepsini bildiğini ve Sorgun ve Sorgunlunun sorun ve sıkıntılarını çözecek ekip ve projelerinin hazır olduğunu belirtti. 31 Mart 2019 tarihinde partili ve partisiz bütün Sorgunluların oyuna talip olan EKİNCİ şimdi kararın Sorgunlular da olduğunu Sorgun’un bölgesinde parlayan bir yıldız ve örnek ilçe olmasını isteyenlerin değişimden yana olanların oylarını isteyen EKİNCİ eğer değişimden yana olmayıp mevcut düzenin devam etmesini ve Sorgun’ u halen eski Sorgun olarak görmek isteyenlerin ise kendilerinin bileceğini belirtti. Şeffaf ve Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden EKİNCİ Sorgun’ da köklü değişim yapılacağını ve bu değişimin bütün Sorgunlular ile birlikte yapılacağını söyledi.

Açılışta konuşan MHP Kayseri Millet Vekili M.Baki ERSOY kendisinin Sorgunlu olduğunu ve Sorgun Belediye Başkan Adayı  İnşaat Mühendisi Mustafa Erkut EKİNCİ’ nin kendisinin Lise’ den sınıf arkadaşı olduğunu ve Sorgun Belediye Başkan Adayı  İnşaat Mühendisi Mustafa Erkut EKİNCİ’ nin maddi ve manevi her zaman yanında olduğunu ve sonuna kadar sınıf arkadaşı M.Erkut EKİNCİ’ ye kefil olduğunu söyledi.

MHP Yozgat Millet Vekili İ.Ethem SEDEF yaptığı konuşmada Sorgun halkının Sorgun Belediye Başkan Adayı  İnşaat Mühendisi Mustafa Erkut EKİNCİ’ yi yalnız bırakmayacağını ve Sorgun Belediye Başkan Adayı  İnşaat Mühendisi Mustafa Erkut EKİNCİ’ nin her zaman yanında olacağını vurguladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MHP’ den Görkemli Açılış
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin